Our Website * * *bestelle Pyro legal hier ➡️ * is …

Advertisement

36 COMMENTS

  1. Filmat som om han haller pa att bli av knullad bakifran…

    AY akte nog pga att dom inte holl ihopp och sa verkar dom inte va lika sugna pa box som BO, samtidigt gar det inte att lata bli hur BOs grabbar verkar vara nagot for stora for en babyfirma, men inget overdrivet. Dock ett val fortjant vinst for BO, som klart va hetare. Grattis Bajen!

  2. Så jävla onödigt har aldrig fattat mig på huliganer hur dem ens bildas, såhär ser jag huliganer låt oss säga typ HIF mot något fotbollslag jag kan inte mycket inom fotboll asså men iallafall så vinner typ HIF och sen? vad händer sen? blir dem andra sura då som håller på det andra laget för att deras fotbolls lag förlorade så nu vill dem slåss och ta ut sin "ilska" så dem kontaktar huliganer som håller på HIF och bestämmer en tid och plats vart dem ska slåss då eller? rätta mig om jag har fel för det är exakt såhär jag ser/tänker hur huliganer är, så töntigt börja på kampsport och få ut er ilska där istället plus ni blir vältränade era kroppar kommer må så mycket bättre. Detta är bara så onödigt och töntigt.

  3. äsch va fan människan har alltid varit våldsam av natur, om grabbarna vill slåss låt dom dem verkar ändå ha kontroll över situationen som t.ex när man ligger ner låter man dem vara och inga tillhyggen av något slag tillåtet.

  4. Blir så jävla glad att se de här killarna.. För det första så stör de inte matcherna. För de andra sparkar de inte på dem som ligger ner. Dessutom så tycker jag att om dom vill banka skiter ut varandra så vad gör det? låt dom göra det om dom vill så länge det inte stör någon och ingen oskyldig skadas så, "go for it." Tummen upp!

  5. I normally respect guys in the firms. But aik youth looks fucking stupid. A black guy with a swaztika on his shirt and the rest walk like they are cowboys, and then run without a decent fight.

  6. Bland de absolut fjantigaste ja sett. INGEN som kan slåss hahahaha! Blanda inte ihop sånt här me sprt era jävla töntar! Ni är inte välkomna på arenorna, ingen vill ha er i närheten av sig själv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here