Изпрати SMS с текст DMS LEVSKI на 17 777.

Advertisement

26 COMMENTS

 1. ТИТИ е много много прав …пуснах….,  и ще пускам за напред още , от Варна съм и няма да мога да дойда да участвам на място в София …  , лятото много трудно , направете нещо което ще се помни дълго време …САМО ЛЕВСКИ  !

 2. VELIK E TITI VELIKKK!!! Bratq aide da pokajim koi sme levski i da pratim po 1 sms seki edin da dokajem koq e nai velikata agitka i na kogo imeto predstavqme, da napravim praznika nezabraviem, SAMO LEVSKI ALE!!!!!!!!!! 

 3. Тити наистина е велик ! Аз не съм фен на Левски,но това видео наистина ме трогна! Респект!

 4. пращайте хора,направете го заради Апостола,заради любовта си към синия клуб.

 5. Велик е Тити! Точно право и ясно с много емоция каза какво е положението. На другите има кои да им бута парите в ръцете , за да се направи нещо. А ние сами постигаме нещата. В трудни моменти , винаги подкрепяме отбора си . Пеем песните с радост , достойнство и гордост! Всеки път имаме ли възможност сме там на стадиона и подкрепяме отбора си. Един смс , не е нищо. Един смс не коства никаква голяма саможертва на никой. Един смс и помагаме ,24 МАЙ 2014 година , да бъде най-великия ден ! Нека го направим и докажем на всички , че можем , и обичаме отбора си .  

 6. Хора това е нашия празник, ще празнуваме както си го направим! Давайте да натиснем да покажем кои сме ние? нека покажем, че ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ!

 7. ЛЕВСКАР СЪМ СЕ РОДИЛ ЛЕВСКАР ЩЕ УМРА И НА ГРОБА МИ ЩЕ ПИШЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ 

 8. Как може да класирате героите ни на по-малко и по- велики? Нима Г.С. Раковски и Христо Ботев, са на 2-ро и 3-то място? Нима Борис I, Симеон, Крум Самуил или Аспарух, са по-малко значими в българската история? Да живее България! Нека не позволяваме да ни разделят по цветове и пол.убеждения, цвят и религия! Така ни унищожават като народ!

 9. Голям тити а чорбари нямат право да коментират клип за нашия 100 годишен юбилей така че да заминават за Габарево и да мълчат пред големите думи на тити

 10. Вече го направихте, сбъднахте всичките ни сексуални фантазии. Нямаме търпение за 200.

 11. Гледам го и сълзи ми потичат като сравнявам тогавашното време със сега…

 12. Видяхме го този боклук как се държи с хората от скъпият си джип и престанете да правите такива шутове в държавата известни щото те от това се хранят той не е по различен от всички останали в олигархията – просто обича да се прави на жертва за да получи това, което иска !!! Невярвам и дума на това което говори защото човекът си е показвал и своята тъмна страна, а тя е по тъмна от олигарсите!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here