FC Den Bosch vs. FC Oss 01.11.2014.

Advertisement

43 COMMENTS

  1. en allemaal nog een dik verbod krijgen reken daar maar op. maar ja  ik denk er zijn ergere dingen dan voetbalgeweld word zwaar overdreven en ook hard aagepakt elk jaar zijn er zogenaamde incidenten ik zie er over het algemeen vrij weinig van. is voor de politiek gewoon een makkelijk punt om aan te wijzen als er weinig nieuws is want in stadions gebeurt er vrij weinig en elk jaar hebben ze het over zware straffen bla bla bla als je rond een stadion loopt ben je gewoon je mensen rechten kwijt want voetbal fans zijn altijd de lul in de ogen van de rechtstaat simpel

  2. we waren in rotterdam met onze Luikse vrienden, voldoende beeldmateriaal om dit prachtnummer in beeld te ondersteunen. Wat Tilburg en Eindhoven betreft, moet ik eerlijk zijn en toegeven dat die zwakkelingen meer thuishoren bij een gay parade dan bij voetbalrellen, vooral willem II zou beter in het roze kunnen spelen om zo de band tussen spelers en aanhang te versterken. NAC, Oss en wij nemen al vanaf de jaren 80 deel aan deze vaak gewelddadige bijeenkomsten, buiten onze prachtige provincie heb je natuurlijk ook groeperingen die niet rennen, hier volgen de namen en rugnummers; Feyenoord, Ajax, ADO DH, Utrecht, Groningen, NEC, Twente en Cambuur, voor de anderen geld dat ze incidenteel er voor gaan, toegegeven Eindhoven heeft soms een leuke groep, wat voor Tilburg niet geld, die komen pas in actie bij bv roze maandag, Willem gay past trouwens veel beter bij jullie imago.

  3. we hebben een langdurig conflict gehad met ADO, maar eerlijk is eerlijk die strijd van een jaar of twee met Groningen was heftiger. Waarschijnlijk komt dat door de route Den Bosch Den Haag. wanneer DB naar DH moest en vice versa dan moest je langs de regio Tilburg en dat is een directe aanslag op het testosteron gehalte binnen het mannelijke lichaam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here