Like us on facebook „Hooligans TV“

Advertisement

25 COMMENTS

 1. You came to Greece with no tickets asking for trouble, you remained hidden for 3 days in your "friends" Gate 13's green rabbit holes, and now you cry because you got ambushed and beaten outside the airport? WTF did you expect? To have a romantic trip in Greece, take your photos and go back to Croatia like nothing happened?

  Next time, dont threaten people and hide, or in other words, dont bite more than you can chew..

 2. Delije 3 sa palicama na 1 i jos cipelare. Koje sise…

  I sad jos pricaju o Hrvatima da su izgubili ne bi spominjali nikakve Srbe. Vidi se po onoj snimi "Srbi su vas jebali u Krajini" da se njima mozak izgubio u Oluji i da su kompleksi vjecno a onaj sto se sa poda na 1 na 10 sa palicama derao"Umri Srbine" je za njih Rambo.
  Zato su i isli u Grcku, zbog Oluje a i zbog toga sto su Boysi izazov. Toliki da se mora ici 3 sa palicama na 1.
  Boysi su dosli skroz do Grcke iako je bilo 1 na 3 i dugo drzali crtu u ovoj fajto. Zato sto su momci kao taj sa poda a ive picke n3 bi nikad dosle da je 1 na 3. Da imaju ta muda dosli bi u Zagreb

 3. Ljudi ej…nemojte tako. Purger znači gospodin. Tako se i ponašajte. Kad izgubite sve ratove u prošlih pola stoljeća dobiti šoru na parkiralištu aerodroma je velika stvar. Pustimo im da i oni malo se osjećaju kao pobjednici.
  Bravo Grobari dobili ste šoru.
  Možemo li do godine očekivati neko obljetnicu ove velike pobjede, neko okupljanje na nekoj livadi, vola okrenite…možete to i u uđbenike staviti.

 4. samo po jutjubu se moze videti ovoliko kurcenje boysa. Na delima su nula, na balkanu i sire su pozmnati kao najvece picke od navijaca. Koga god da pitate bio on torcidas delija grobar il manijak isto ce vam reci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here