Music: THANKS FOR WATCHING! Swedish hooligans 2016 🙂 SUBSCRIBE HERE: …

Advertisement

40 COMMENTS

  1. Det tråkiga är att dom förstör för alla i omgivningen, tänk om man hade suttit på den restaurangen och så blir det värsta upploppet och man blir tillsagt att gå från sin mat/plats pgd av att dom ska va så aggressiva

  2. Så är det med jävla Stockholms och Göteborgs pack.När de inte lyckas sportsligt så överkompenserar de genom att ta ut sin frustration på omgivningen. Nu hänvisar jag inte till en specifik händelse, så tystar vi alla som pekar fingret och säger Men dom då där då. Snackar i allmänhet.

  3. Swedish hooligans??? what a laugh. You wanna fight eachother over football while your country is being over-run by fucking muslims and your women are getting raped and terrorized??? Your viking ancestors must be spinning in
    their fucking graves seeing what a bunch of pussy, submissive liberals youve become. You cowards. Fuck you all

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here