Our Website * * *bestelle Pyro legal hier ➡️ * is …

30 COMMENTS

  1. Är själv Bajensupporter. Och detta är pinsamt. Självklart är detta något dom allra flesta Hammarbyare inte står bakom eller stödjer. Finns tyvärr hulliganer och galningar i de flesta stora klubbarna. Men detta är somsagt pinsamt och ingenting vi "vanliga" hammarbyare står bakom.

  2. okej det står alltså en ensam bajare i slutet mot 6-7 gnagare … Det enda gnagarna gör är att kasta stolar och skrika horunge. Sen kastar bajare en stol mot allihopa ensam, respekt!

  3. Väx upp för fan. Dom som förlorar på det här är vi vanliga supportar, och andra vanliga människor som vill vara ute på stan och inte hamna i något jävla pubslagsmål. Tråkigt för vanliga AIK, Bajen, Djurgårds supportrar som beter sig normalt och som kan hantera en förlust utan slå sönder halva stan. Tack och lov är majoriteten såna som inte slåss av supportrarna. (Även tråkigt för dom som jobbar på puben, och den som äger den).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here