Our Website * * *bestelle Pyro legal hier ➡️ * is …

Advertisement

39 COMMENTS

  1. osobno ih ne volim ali zadnja dva puta su plaćenici pokazali muda..prvo delijama u Skoplju a sad vikinzima u Zagrebu…osobno sam promatrao kad je njih oko 20-30 počela se tući s njima kojih je bilo 100 puta više jer su bili u toj zoni..juventusovi su se krenuli obračunavati s njima ali su ih plaćenici natjerali gjde su dvojica tada ostala ležati..tada se prekinula bitka i počelo je gađanje a u međuvremenu je policija krenula s dvije strane na plaćenike i oni se počeli povlačiti..nakon toga s policijom uljeće grupa koja je prije toga izgubila bitku..tada policija pravi zonu između i počinje hvatati plaćenike….

  2. Stani, pa zar ovi desni nisu BBB a lijevo huligani Juventusa? Rečeno je da su BBB koristili palice i baklje a ovi huligani s lijeva nemaju nikakvih palica. Isto tako, tokom videa se čuju povici: "Ubij ga bre", što mi sugerira da je i Srba bilo ovdje?

  3. HooligansTV, these aren't Bad Blue Boys, they are Mamić Boys, they are enemies of real Bad Blue Boys..change the name of video because you are talking about wrong group of fans….

  4. This is mamics boys…they arent bad blue boys!!!!! bbb snd juve ultras are brothers!! Ultras was suported bbb in this match with trans. "sloboda dinamu"

  5. these are not bbb these were mamic boys the bbb would helped juve fans to bad them up.do you realy think real bbb would obly attack with 20 people against 200italians .if they attack the juve fans would be dead.like genua fans

  6. Zar neko sa ovih prostora stvarno veruje da bi BBB na domacem terenu napali nekoga sa 20-30 navijaca?Ovo da su pravi BBB ovo bi bilo ko stampedo u Spanji pregazili bi Italijane.

  7. Just natural selection doing its work i guess. It's pathetic to look at these grown up men have nothing better to do in their lives besides fighting with other man-children. Go out, do something useful for community and society. Make some money, make someone laugh, show a little bit of love it's not so hard. It makes me sad so much when i see something like this. This sucks ass

  8. to se mozda ovi dogovorili tjesteninari i mozda navijaci dinama pa pobrali kakav udio u novcu sto talijani sto hrvati, a za medije kao izgrednici i divljaci kao na euru hrvatska ceska.

  9. This weren't BBB, BBB and Ultras Juve are brother, this were a part of ultras of dinamo. From our(ultras Juve) there's only respect for bbb, see u in turin next month 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here