Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam De Klassieker Full video training bus tifo pyro 23 10 2016.

Advertisement

5 COMMENTS

  1. iedereen weet dat als feyenoord geen eric gudde beleid had dat de training van feyenoord veel meer TIFO had geweest als die van 020.
    de meeste ultra supporters van feyenoord zijn daarom wss niet komen opdagen vanwege het wanbeleid.

  2. Alles is te Controleren door middel van filmpjes toch.Feyenoord was met zo,n beetje alles de eerste . eerste opendag 1991,Eerste tifo(ultras) actie s 1998(zelfs voor twente), eerste eerste training 2008. Laatste training voor de klasieker 2010. Spelersbus uit zwaaien en weer thuis begroeten,Vuurwerk vlaggen enzo. En sfeer vak zoals bij jullie hebben wij inderdaad niet want wij hebben meer het hele stadion dat is onze kracht. En over dat sfeer vakje gesproken het heeft dik 15 jaar geduurd voordat er een beetje sfeer in die graftombe kwam en dat moest nog komen van supporters die die dooie sfeer zat was. Nu hebben ze dan eindelijk een beetje sfeer beginnen jullie gelijk weer te schreeuwen van wij wij en wij pfff. Of zijn jullie kinderen die niet weten hoe het er altyd aan toe ging ook in de jaren 70 en 80 vraag maar aan jullie papa dan he.En Dat er nu niets meer gebeurd bij Feyenoord komt door a de uefa met straffen b het bestuur want ze maken steeds meer kindervakken,geen vlaggen meer geen vuurwerk cq fakkels meer enzo en zeker ook niet met training meer. We zijn geboeid nu maar goed neem het lef en kijk de filmpjes van ons op me kanaal en oordeel zelf..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here