IFK Goteborg – AIK Stockholm IFK Hooligans attack pub of Firman Boys 23 10 2016 Full version IFK Göteborg plays AIK at home tonight but the hooligans started …

Advertisement

29 COMMENTS

  1. Pinna,sono quel ragazzo del video degli Sconvolts, scusa per averti insultato ma pensavo che tu fossi o sassarese o sostenitore di qualche squadra rivale del Cagliari,ho capito solo dai commenti successivi che fossi un vecchio membro dei Furiosi😅😋

  2. Halleduttande då,så roligt man kan ha. Såna jävla losers allihopa.Ingen hjärna alls eller? Vore väldigt kul att titta in i huvet på er.Hur tänker ni egentligen? Om ni vill slåss så är det väl bättre att börja med MMA. Men det är väl för avanserat för er.Ni 3 som slåss och ni andra som bara står bakom och hoppar på tårna.Ärthjärnor!

  3. hallå kolla in snuten 2.08-2.17 han var med innan snuten var framme där har ni er inflatör i grupperingen ifk göteborg , en jävla råtta dags att ta hand om era egna led istället för gasta kungar över skit!

  4. som alltid firman ni suger fucking tattar balle fega råttor 20 youth kommer från wm o ni är dubblet så många o sitter o smyg runkar tills polisen kommer bra där

  5. I remember the good old days when it was like that in England. Late 80s early 90s were my time. The generation before me had it even better. Like the look of your mob lads but why arent we joining up to sort the criminal migrants out. We are all more than capable of it. Time we all took this to them instead of each other. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here