Сектор Б.

Advertisement

31 COMMENTS

 1. 80 те минути мълчание бяха в чест на ампутираните пръсти на нещото като лъв. Как е името на фирмата(ако не е тайна), която ви реди хореото а МЪРШИ??? ЖАЛКИ СТЕ!!!

 2. След 5 дълги години доживяхме да видим клип достигащ 10 мин. времетраене. Доноси малки, дори и пред Славия сте жалки !

 3. Момичета,наистина ли си мислите ,че тези картончета приличат на лъв?!
  СМЕШНИ СТЕ,повече сте заблудени и в заблуда живеете цял живот.
  За 7 от 10 човека,безпристрастни,това е лего човече … а вие сте доста слаб и разделен сектор.Мразите се помежду си,мразите всички ,защото не обичате истински дори собствената си кочина.
  Голяма радост от 5 години т'ва ви е 2рата победа и вече … ние червените свикнахме с 3 :0 да ви бием (справка 4 години назад -статистика)
  ай сега ,почвайте да псувате и да обяснявате че сме литекс микре ,комунисти и тн. НО вие мишки ,ще сте вечено зад нас ,във всички отношения!!!
  КЗЛ

 4. Уникално слаб мач и слабо на трибуните, а вие сте уникално зле. На транспаранти ви смазваме от години, ама хореотата ви поне бяха на ниво, а този картонен лъв е дъно. Предпочитам онази хореография преди 5 години, на която едвам й вдигнахме буквите, отколкото това.

 5. Ква доминация ве палячовци вие мълчахте повече от 40 мин, ние ви надпяхме. Колко е жалко да си ЛеФскар водите 1 на 0 и мълчитеее. А за хореографията ви да не говориме 15 минути не знаете къде се намирате и правите няква хореография дето и вие не знаете кво сте направили…….. Говеда има още 3 мача с вас (ОТБОРА НА ВЛАССТА). ГОШО ВИ ВЗЕ КУПАТА, ВАДУЦ ВИ ЗАКРИ ТРУПАТА, ЗА ЮБИЛЕЯ ВСЕКИ ВИ ОТСВИРИ ОСТАНАХА ВИ САМО РАЗГРАДСКИ ШПАЛИРИ……

 6. Приятелката ми ме попита: Защо момчетата отсреща не пеят, нали бият?

  Факт е, че на терена нашите бяха изядени, но момчета, с цялото ми уважение Сектор Б в момента е доста по-слаб от Г. Обаче голям респект за вашия Сектор В!

  Искрено се надявам неистовата омраза да поотихне и хората по трибуните и крайните квартали да разберат, че сме врагове само 90 минути и истинското “мерене на мускули” трябва да е кой по-силно ще пее!

  Дано продължаваме да пълним стадионите!

 7. Направо ги разкъсахте, сини наркоманчета! С автогол и нито едно сериозно голово положение за 92 минути. Относно подигравките, мисля че е хубаво да прочетете, вие сте закрити 1949 година и след това няколко десетилетия сте съществували, благодарение на пощи, полиция и държава. И така е и до днес, благодарение на Шиши и Боко!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here