Сектор Б.

Advertisement

35 COMMENTS

  1. Сами е най-великия. Не ще се роди такъв отбор, не ще да има такава публика, гордейте се, че сме Левскари, трябва да си променим мисленето, ние не пеем за тия 11-ски на терена, ние пеем за ЛЕВСКИ, всеки мач стадиона да е така, вместо събота или неделя да ходите по дискотеки или някъде другаде, идвайте на стадиона… защото в сектора както видяхте е по-яко парти от всякъде, дори да играем с Витоша, или с който и да е, ние трябва да сме на стадиона и да се забавляваме както вчера. Айде СИНИТЕ

  2. Вековен сектор Б няма такъв стадион няма такава публика няма такъв отбор. Няма значение какъв е резултатът ако всеки ходи на мачовете и всеки пее така не само срещу Бразилците и Тирето то Левски ще продължава да е най големия български отбор!

  3. Щампионите ги видяхме колко публика имат 🤣🤣🤣. Баси смешките мързи ги да си веят знамето 🤣🤣🤣

  4. Браво на момчето, което разпява агитката 2-рото полувреме, сетил се е да брои 1,2,3 преди да почне всяка една песен, така нещата се получават много по-добре. Хайде Синитее… Само Левски !!!

  5. Сами брат ако може всеки мач така 🙂 Поне като отбора не е на топ ниво да се забавляваме в сектора и да пълним стадионите – пълна мобилизация на всеки мач!

  6. Чорбар съм,но предпочитам говедата,пред оная турска сган от оня град. Поне в отбора на говедата има повече българи,отколкото в ония турски миризливи кренвирши. Даже за да съм честен,онзи ден когато играха говедата с турците,стисках палци за говедата,защото винаги е имало вечно дерби между Левски – ЦСКА. А турците могат само да ядат КУРА на гела!

  7. ето това е пеене ,ако бяхме направили и някое хорео с тези 3 бона цена нямаше да имаме ,но капка по капка вир прави.

  8. САМИ този път се справи добре с разпяването.Определено си остави гласа на стадиона,както и повечето мъже и жени…Жалко е че повечето хора си мрънкаха под носа само. Стъпиш ли там се раздаваш до край .!!!

  9. Имам един въпрос, но първо да кажа ,че съм от Левски и тук някой да вземе да ме псува.Попринцип разликата в местата на Герена и Армията е са почти единтитчни, защо тогава като гледам ,някой клип на NorthStand сектор гЕЙ винаги се чува по-силно?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here