Сектор Б.

Advertisement

43 COMMENTS

 1. За нас сезонът свърши миналата седмица.Очаквам и хибридът ,да отпадне от Ботев и да сме на поредният бараж(не че реално има кой знае каво значение).Чакаме следващият сезон,да видим благините на Черепа.

 2. Бяхме по-малко, много по-малко от чорбара, но правилните хора в Б се забавлявахме!

 3. Анти-рекорд по посещаемост. Всички простотии са следствие от намесата на една партия, производна на бкп водена от тиква. В съчетание с глада за пари на една фракция.

 4. Някой, може ли да ми каже текста на последната песен, моля.Благодаря предварително.

 5. Не съм стъпвал от 4 години в Б и отстрани е плачевно. Вчера имаше много малко хора, НО не беше слабо пеенето, даже напротив, в сравнение с последните 4-5 мача с Микре, това като че ли беше най-доброто пеене. Онези отсреща, макар и с пълен сектор вчера бяха доста зле. Иначе сектор Б е призрак в момента.

 6. Говеда сини къде сте бе 3то место за купата ви нема кога отбора ви играе от сектор Б се чуват само 2 песни

 7. Тъжно е че велик и славен отбор като Левски стигна до това положение.Както на терена така и на трибуните.Трябва да се обедините.На Левски не му приляга това.Успех от фен на ЦСКА

 8. "Убихме ги цял мач от пеене" ама сме със 6 минутен клип от който 1/3 не се пее … Поне хореографията беше много добре направена

 9. Жал ми е за малките фен клубове от провинцията,които искат не искат ходят в Б от страх от запада.

 10. Лукойлците с всеки мач стават по-смешни…за вас всичко с повече от три думи е невъзможно да се запомни и изпее а само скандиране…жалки сте 🙁

 11. Ако това за вас е доминация, жалко вече за фен-масата в България. 6 минутен клип и пол минута опъване на хореографията. Аз мислих, че ние сме се представили слабо в Г, ама като видвх сега вашия клип, наистина мога да кажа, че превъзходството ни е огромно.
  И не го казвам със заядлив тон, а напротив. Освен омразата, нищо друго не остана в тоя сектор очевидно. Това е доста жалко като се има предвид, че сме на най-горещата точка в Европа и гърци, хървати, сърби, румънци, а да не говорим за турчалята направо ни слагат в малкия си джоб. Не знам какви са ви причините в сектора, но бих се радвал отново да имаме стойностна конкуренция отсреща.
  Със здраве, момчета!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here