21.05.2019 Сектор Б.

Advertisement

29 COMMENTS

 1. Спрете да правите глупости и НКП и SD. Сектор Б е силен, когато е единен. От години няма нови, запомнящи се песни, които когато се запеят от целия сектор или стадион да кънтят. Пеем стари неща, които на фона на отсрещния сектор звучат глухо, въпреки че като хора сме повече. Това отчетливо се чува ако си в А или във В. Разпяването не е като преди. Едните пеят едно, другите друго, а ония клетници ни се смеят, щото са хванали възможно най-разединения Сектор Б.
  Скандиранията трябва да свучат и да се римуват на гласни букви А и Е, а нашите са предимно на И и останалите, заради това звучат слабо.
  Спомнете си само преди години, как почти полувреме и половина на стадион Локомотив не спирахме да пеем "Само Левски ал"Е"" и как се чуваше и кънтеше това.
  Но най-вече стига сте се карали за пари, защото така губим всички. На тия в Сектор А ще им кажа, че мястото им не е там, а на тези в Б, нека знаят, че когато по-голямото парти се е преместило в А за пореден мач, значи те някъде са се провалили. Имаше времена, в които не бяхме шампиони, но мачкахме по трибуните. Сега отново сме повече, но вече не е така всеки път.

 2. Пичове, не Ви знам какво делите,но стига сте делели. Сектор Б щеше да е препълнен(че дори нямаше да стигне мястото),ако не се карате и биете. Болно ми е като гледам така Сектора. Преди имахме уникална хореография,мощно пеене и то постоянно,влизахме дори в класациитe на Ultras World и то на 1ви места,а сега….

 3. К'во питате "момчета, защо се делите", всеки път, хахаха ? Вие слабоумни ли сте, под най-затънтеното камъче, в най-забравеното село, ли живеете ? Или сте тролове дет си правите пишки или сте горе изброените неща.
  Няма как да има обединение и не трябва да има, докато едната страна е дом на дрогата, мазането на жени с лайна, побоя над други левскари заради различното им мнение, топенето и използването на други левскари като бушони, полицейския чадър и още много изброиме нелевскарски неща. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here