01.09.2019 Сектор Б.

Advertisement

33 COMMENTS

  1. Сектор Б до кога ще оставяме да продължава така да се гаврят с нас? Гледам клипа и сълзи капят от очите ми. Че тези фенове дойдоха да подкрепят ЛЕВСКИ срещу оранжевото ловешко прасе. Но от всичко това което видях левскари имаше само на трибуните но не и на терена. Ръководството се подигра с нас феновете които бяха на стадиона и пред телевизорите. Това беше един цирк една гавра с нас. Нито една медия в България ЛЕВСКИ ТВ или големия левскар Томислав Русев не попитаха ръководството защо ЛЕВСКИ легна на оранжевото прасе. Трябва всички фенове да се вземем в ръце дори и кръв да се лее трябва тази гавра с нас феновете да спре. Левски вместо да си оправя головата разлика с селски отбори като гмото ние не играем и им лягаме. Докога?

  2. Говеда, че викахте, викахте, бяхте доста този път. Но трансперанти, хорео, не ви е на ниво. В това отношение не можете да се мерите с онези.

  3. Ако трябва да бъда обективен левскарите пяха повече, ама по-разбъркано, бях в сектор В и чувах ту Б, ту В и беше много объркано, трябва да се пее както трябва и ще се надвика Микрето, когато те пяха съвсем малко, се чуваха повече от нас, но ние пяхме през почти цялото време от мача, при единство в секторите ни прасетата са смачкани!

  4. Ахаха евала смешници, от този мач на сам нямате клип щото няма кво да снимате… Пълни филмари дето пълнят само на мачовете на лудогорец и цска 🙈🙈🙈

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here