Сектор Б.

Advertisement

26 COMMENTS

  1. Браво за присъствието! Дори и без разпяващ пак щяхме да си пеем.Половината не са от редовните присъстващи и за това не бяха в ритъм , но е без значение ! Тия отсреща пък са винаги в ритъма оранжево,червено , малко и още по-малко на брой .

  2. Това че клипа от мача ви е 8 мин доказва колко сте смешни.Имате точно 3 избухвания и от там на там сичко е фалш .докато сектор Г подкрепя плътно 90 мин

  3. Ей тея мишки където не са стъпвали в СЕКТОР Б да не им знаят устите.Апък и да не говорим, че не са пресъствали на мач на ВЕЛИКИЯ ОТБОР.Айде интернет смешки стойте си в фейсбук и не коментирайте каквото и да е било.СТОЙТЕ СИ ПО ДУПКИТЕ И НЕ ГОВОРЕТЕ, ЧЕ НЕРВИТЕ.
    САМО ЛЕВСКИ☠️

  4. от ЦСКА съм но дано Левски се оправи без вас и нас няма А група и въобще футбол в България.Стози мач се доказа че това са двата най-обичани отбора в България и само те могат да направят такава невероятна атмосфера.Дано и на другите мачове между двата отбора да има пак толкова много фенове.Успех със спасяването на отбора ви без вас няма футбол в България както и без ЦСКА.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here