Сектор Б.

Advertisement

29 COMMENTS

 1. уникално представяне публиката, един от най – готините мачове на които съм ходил в сектор Б, адмирации за всички фенове и само ЛЕВСКИ! Другата седмица пак сме там!!!

 2. Синята лавина 💙💙💙💙 купата е наша Само Левски Левски София. А полуфиналът и финала ще се играят на Националния стадион нали?

 3. Супер! Всичко беше уникално, емоцията, сълзите от щастие…
  Обаче, не искам да обиждам/обвинявам никого, (това снощи беше уникално и упреците ми са добронамерени) но не може знаме НАШЕ СОБСТВЕНО да се вижда как се вее наопаки. Имам и две малки забележки отново добронамерени към монтажиста на видеото. Сини братко, друг път поне като имаме скандиране от трите сектора “И преди, и сега, Левски значи свобода”, пък нагласете така да се покажат и трите, а не само А и Б, някак си се губи малко смисъла според мен. И последното е – когато сектор А или частност блок 5 запали фенерчетата на телефоните си, целият стадион започна, а на това видео е даден как само сектор Б свети. Ясно е разделението в момента между фракциите, факт, ама поне като едните започнат,нека и те се покажат или май са неудобни. Защото на мача с гмо тире етрополе, същите започнаха да пеят “Един за всички” всички отговоряха, но като групата на УЛ започнеше ли да го скандира, нямаше отговор.

  Това е и повярвайте с добри чувства го пиша и не целя никакви провокации или тн. В момента имаме друго належащо, така че само Левски и помнете, че ни е имало повреме на комунизма, има ни сега и ще ни има завинаги!

 4. През кура ми ще създадете такава атмосфера, чорбари умрели!
  САМО ЛЕВСКИ И ТЕСНИ ПИЧКИ, АЙДЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

 5. Ходя от 2017 год. на мачове и това беше най доброто представяне на сектора според мен на Герена. Стадиона кънтеше и това даде сила на футболистите да дадат всичко от себе си. Ако продължаваме така ще говорят за нас по света. Тръпката не е отминала още от този мач. САМО ЛЕВСКИ!

 6. Най-вярната и уникална публика безспорно е на Левски респект от Локо Плд🖤🤍 и късмет на полуфинала

 7. Най-много да благодарим на Мавис Чибота от Лудогорец, задето не успя да вкара дузпа. Само Левски! Те са Ферари! Лайногорец са Фиат!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here